Papers i sobres

El tipus de paper marca la diferència, personalitza i dissenya amb els nostres papers i sobres. El detall del tacte quan tens un tros de paper amb personalitat a les mans, el tacte del detall d’un sobre singular que t’obra un sospir.

Segons la textura podem classificar els papers en offset i estucat, per una banda el paper offset és el paper tradicional utilitzat per fotocopiadores amb una gran absorció de la tinta, motiu pel qual el gramatge o grossor del paper influeix en la seva aplicació, nosaltres treballem amb grossors de 80g/m2 fins a 300g/m2, agafant des del clàssic foli d’oficina passant per la impressió de cartells, targetes, invitacions, postals... Per l’altra banda, un paper estucat pot ser brillant o mat, conegut també com a paper cuixé, per les seves característiques tècniques és un paper amb una capa d’estuc que li dóna una textura molt llisa que ofereix una alta qualitat d’impressió. S’utilitza en ocasions en les que es necessita una gran nitidesa dels cromatismes com ara en catàlegs, revistes, fulletons, flyers... Tenim un gran ventall de sobres i papers especials, texturitzants i de colors, paper reciclat, cartolines, paper kraft.

Perquè tota historia perdura al paper. Perquè és art sobre paper!

A més a més, també facilitem el subministrament de paper per oficines i despatxos, ja sigui en format DinA3, DinA4 entre d’altres, treballant sempre amb marques especialitzades. I si el que necessites són sobres, també disposem d’una àmplia gamma ja sigui sobres engomats o autoadhesius, amb o sense finestra o sobres especials, segons les dimensions trobem sobres estàndard com ara el DinA5, quartilla, americà, comercial, quadrat, etc. Demana’ns pressupost i decideix si compleix amb les teves necessitats.