Acabats i laminats

A.7_01 copia copiaLa laminació o encapsulat és molt útil per preservar i conservar els teus arxius o documents especials ja sigui una targeta d’identificació, un títol, menú o carta de restaurant, flyers, catàlegs, etc., per això en funció de l’ús i la durabilitat que se li vol donar existeixen diferents opcions com l’encapsulat o laminat en calent amb acabat brillant o mat en varis micratges per tal de donar-li més cos a la plastificació, aplicable a múltiples mides, des d’un carnet fins a un cartell de gran format, a més pot tenir qualsevol forma o geometria a una o dos cares.

Oferim també diversos manipulats i acabats ja sigui el microtaladre el qual és útil per arrencar fulls com en els talonaris o treure parts de l’imprès com per exemple en les agendes. Si el que busques és fer un petit solc al paper per poder-lo doblegar correctament sense trencar les fibres del paper també tenim el servei per realitzar els fendits adequat per doblegar qualsevol postal o invitació entre moltes altres opcions.

Acabats stamping extres utilitzant l’estampació digital en or o plata, donant un toc de singularitat i elegància al teu producte. Muntatge de fotografies o cartells per múltiples aplicacions com expositors, peanyes i panells de petit i mig format muntats amb un suport sobre taula i sobre cartró ploma “foam”. També oferim acabats com el plegat, totes les impressions i fotocòpies podem entregar-les plegades a qualsevol mida o format, Pixel Lleida disposa de maquinària adequada pel plegat de plànols ja sigui per guardar-los en caixes d’arxiu, amb pestanya per enquadernar o preparats per tal d’embossar.