Vinils i lones

Ja sigui les lones o els vinils tenen un gran assortit d’avantatges en funció de la necessitat, oferim un procés de disseny i producció en un temps ràpid amb una alta eficiència i gran precisió d’una alta gamma cromàtica.

Múltiples i versàtils aplicacions del producte ja sigui retolació vinil, vinil de tall per qualsevol superfície, adhesius per senyalització, publicitat comercial, vinil fondejat, vinil microperforat... Per una banda la impressió sobre lones es adequada per a l’exterior o per esdeveniments especials com fires, amb la possibilitat de muntatge sobre suports lleugers de fàcil trasllat i mínim espai d’emmagatzematge, consulti l’apartat d’expositors i caixes de llum per a més informació. Per l’altra banda, la impressió sobre vinils es diferencia en vinil de tall, de fins a 1200mm d'alimentació, ideal per a la retolació adhesiva per d’aparadors, cartell de rebaixes i d’horaris, logotips, talls de text, dissenys per decorar parets i vidres. Una opció adequada per múltiples usos sempre que els colors vagin per tintes, és a dir, que no tinguin degradats. I, si el que volem és un vinil per dissenys complexos o fotografies a qualsevol mida i format la millor solució és el vinil imprès.

Ambdós opcions poden adherir-se sobre múltiples superfícies a més, per una llarga durada el vinil o lona es pot aplicar sobre varis suports rígids com ara metacrilat, alumini, PVC, fustes, alumini...