Impressió gran format

Impressió gran format tan en color com en blanc i negre, d’alta resolució i d’excel·lent qualitat d’impressió digital en gran format, oferint un servei de producció gràfica i de tractament d’imatge.

Ajusta la teva impressió a les teves necessitats, porta’ns el paper en el qual vols imprimir o bé escull de casa nostra la gran varietat de suports d’impressió com el paper  normal, paper microporo, paper mat de diferents gramatges, paper fotogràfic semimat o brillant, paper backlight, vinil, llenç, pel·lícules transparents per múltiples solucions com pòsters i cartells de grans dimensions, cartells de publicitaris, fotografies en gran format, entre altres.

Garantia d’uns resultat de qualitat professional amb un rendiment òptim, els nostres plòters tenen unes dimensions d’impressió de gran format amb una amplada màxima de 1060mm i una longitud il·limitada. Per format més grans consultar l'apartat de Vinils i lones.

Ja sigui en petites tirades o grans volums el servei s’ajusta a les teves necessitats, consulta’ns i et fem pressupost, ja només porta’ns els teus arxius amb qualsevol dispositiu d’emmagatzematge o envia’ns un correu electrònic a pixellleida@pixellleida.com